כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/05/2001 | 12:05 | מאת: ניצן

שלום לפני כ-12 שנה ילדתי את בתי הבכורה. במסגרת הלידה ניתנה אינפוזיה שזזה ממקומה ומתחת לפני גב כף היד התמלא חומר האינפוזיה שגרם בהמשך לדלקת בגידים,לאחר מכן הידבקות הגידים ובעקבות כך להגבלה בסגירת כף היד כף היד כואבת במאמץ בקור ובחום וכמובן גם מגבילה בעבודות הבית רציתי לשאול האם יש לזה טיפול חוץ מניתוח האם ניתוח משאיר צלקת גדולה מה הם אחוזי ההצלחה של ניתוח כזה והאם המצב כפי המתואר מוכר בביטוח לאומי להכרה בנכות בברכה ותודה ניצן

06/05/2001 | 18:16 | מאת: דר' א. ויזר

שלום ניצן, צר לי אך התחום הינו של "אורטופדיה של כף יד", ואינו קשור לכירורגיה. בקשי הפניה למרפאת חוץ כזו באחד מבתי החולים דר ויזר

06/05/2001 | 18:20 | מאת: ניצן

תודה על תגובתך ניצן

07/05/2001 | 22:15 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום ניצן, אנא הפני את שאלתך לפורום אורתופדיה כללית. בהצלחה, ד"ר רון למדן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים