הליכה מוזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/12/2005 | 19:03 | מאת: טליה

בני בן ה12 אוטיסט נחשב לילד שמן לפני כחצי שנה שמתי לב שההליכה שלו נעשתה מוזרה וכף רגל ימין שלו נוטה הצידה לעיתים מתקשה בהליכה וגורר בקושי את הרגל. בירור אצל אורטופד לא העלה דבר והופננו לניירולוג שגם שלל ממצאים ניירולוגים. שמעתי שיש איזה תרופה שיכולה לעזור אך אנני יודעת את שמה ומה גם ששני הרופאים לא הציעו אותה האם תוכל לעזור תודה

30/12/2005 | 18:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איני מכיר תרופה שכזו מה גם שלא ברור כלל ועיקר מהי המחלה אותה התרופה אמורה לרפא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים