שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/09/2005 | 22:12 | מאת: chkch

לתינוק בן 7 חד' האצבע ליד הבהן ברגל ימין כל הזמן כלפי מטה ולא ביחד עם כל האצבעות על מה זה יכול להעיד? האם זו בעיה כלשהי שצריך לטפל בה? תודה מראש

11/09/2005 | 14:07 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

זה מעיד על דפורמציה של האצבע. אין בגיל זה מה לעשות . בגיל שנתיים ניתן לשקול טיפול ניתוחי אם יש צורך. טיפול אחר אין

11/09/2005 | 16:06 | מאת: chkch

שלום ותודה על תשובתך האם תוכל לתת יותר מידע על דפורמציה של האצבע? מה זה אומר? ממה זה? האם ניתוח מסובך? האם חובה נתוח? תודה

11/09/2005 | 16:06 | מאת: chkch

שלום ותודה על תשובתך האם תוכל לתת יותר מידע על דפורמציה של האצבע? מה זה אומר? ממה זה? האם ניתוח מסובך? האם חובה נתוח? תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים