בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/09/2005 | 09:18 | מאת: גלית

לביתי בת ה-3 יש פלטפוס. בעיה אשר אובחנה בעת היותה בת שנתיים לאחר שהתלוננה כי כואבות לה הברכיים. 1. האם יש צורך במדרסים ? 2. האם כדאי להזמין נעלים בהזמנה מיוחדת עבורה או שמספיק נעלי ספורט ? כמו-כן האם נעלי הספורט צריכים להיות עם סוליה עבה/דקה , ? האם כדאי לרכוש נעל גובה מעל קרסול או רגיל (נמוך -מתחת לקרסול) 3. האם הנעל שהיא תנעל ביומיום חייבת להיות ספורט ? אודה באם תוכל להמליץ על מקום שמתמחים בהכנת מדרסים/נעליים לילדים. יד לציין שביתי עדיין מתלוננת לעיתים כי הברכיים כואבות לה. בתודה מראש

10/09/2005 | 13:20 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

נעליים מה שפחות כולל מה שפחות מורגשות . דקות קלותו אוריריות .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים