שבר ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/09/2005 | 13:48 | מאת: נעמי

שלום! נודע לי שקיים גבס חדשני למטרת איחוי שברים,שאותו ניתן להסיר בזמן רחצה,והוא קל מאד ונוח. האם אוכל לקבל אינפורמציה נוספת,כולל היכן ניתן להשיג? תודה !

10/09/2005 | 11:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש גבס עשוי מ"פיבר גלס " שניתן לבנות אותו בצורת סד שניתן לפרוק . הוא שימושי רק למצבים שבהם אמנם אפשר להסיר את הקיבוע ולמעשה ניתן לרכוש סוג כזה של אמצעי קיבוע בחנויות למכשור אורתופדי (אצל אורתוטיסטים ) . ניתן להשתש בגבס זה בלי להסיר אותו במקום גבס רגיל. דרך אגב גבס זה בשימוש זה למעלה מ 20 שנה .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים