פרכי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/08/2005 | 20:59 | מאת: א/א

שלום.בבדיקת פרקי ירכיים שנערכה לבתי בת ה 6 שבועות כתב האורטופד: "דיספלזיה קלה דו צדדית, יכול להתפתח לגיל - 2A, הגג הסחוסי איננו מועט, השוליים העליונים מעוגלים, ומשהו על הגרעינים (אני לא מבינה את הכתב שלו). בקיצור, מה זה אומר? איך מרפאים? עד כמה זה בעייתי? אני ממש דואגת כי אני לא מבינה דבר ואני לא מצליחה למצוא מספיק תשובות באינטרנט. אולי תוכל לעזור...

30/08/2005 | 21:31 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בגיל 6 שבועות דרוג של 2a אינו נחשב דיספלסיה אלא חוסר בשלות כלומר זה בהחלט יכול להיות מצב תקין. מה שעושים םזה מחכים ללא טיפול עוד 4-6 שבועות ושוב חוזרים על הבדיקה . הי ה ועדיין י ש ממצא דומה מדברים על מפרק מסוג 2c מה שכבר דורש טיפול. הטיפול המקובל כאן הוא רתמת פבליק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים