שרירים תפוסים וכאבים איומים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/08/2005 | 00:21 | מאת: האמא הדואגת

ביתי בת ה10 מתלוננת במשך היום באופן פיתאומי על שריר שנתפס לה ברגל כל פעם באזור אחר היא נתקפת בכאבים שאינני יודעת כיצד לעזור ברגע זה כשאני כותבת את מכתבי בשעה מאוחרת זו היא הופכת את הבית מבכי והפעם זה כאב בברך זה בא באופן פיתאומי ונעלם גם באופן פיתאומי לפעמים אחריי כמה שעות ולפעמיים פחות מה עליי לעשות?האם בהתקף כזה עליי לפנות למרמ?לחבוש בתחבושת אלסטית?לחמם?מסא'ג?הלילה כנראה יהיה ארוך וקשה אודה לך אם תענה ומי יודע אוליי בהמשך הלילה כשאהיה לידה כבר אקבל תשובה ואדע מה לעשות

27/08/2005 | 12:28 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אני מקווה מאד שבנתים חלף המשבר . בכל מקרה דבר שעוזר לע"ק הוא אמבטיה חמה ומסג' טוב.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים