טורטיקוליס קשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/08/2005 | 20:39 | מאת: חנה

שלום! לבן שלי(בן שנה) יש טורטיקוליס שנקרא קשה ,הוא מטופל כבר שנה בטיפול פיזיוטרפי ישנו שיפור, בסיבוב אך הטווח עדיין מוגבל וגם מבחינה אסטטית רואים את נטיית הראש הצידה נאמר לי על ידי הפיזיוטרפיסטית שאי אפשר לרפא לגמרי ,משהו ישאר לכל החיים ואפשרות של ניתוח לא טובה לילד כי חל אצלו שיפור משמעותי והוא כבר לא במצב קשה. שאלתי האם באמת הילד יכול להישאר עם הפגם הזה כל החיים או שיש עוד דרך לטיפול?(עושים לו תרגילים גם בבית). תודה רבה

24/08/2005 | 08:32 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איני יכול להגיד לך בלי לראות את הילד. מציע לך להתיעץ עם אורתופד של ילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים