אולטרסאונד מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/08/2005 | 12:57 | מאת: עדי

ערכנו לביתנו בת החודשיים אולטרסאונד למפרק הירך (היא נולדה בניתוח קיסרי בשל מצג עכוז). אחרי יומיים קיבלנו את התשובות בדואר והזמנה נוספת לעוד חודש, בלי הסבר למה ומדוע. בשתי הרגליים אותה תשובה: מבנה גג גרמי - טוב, בלט גרמי עליון - מעוגל, מבנה גג סחוסי - צר. מה זה אומר? האם הכל בסדר או שיש איזושהי בעיה? תודה על תשובתך, עדי

22/08/2005 | 18:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

קשה להתייחס לבדיקת אולטרהסאונד על סמך הפענוח המילולי שלה כשהוא ניתן בצורה " פואטית " ללא שימוש בפרמטרים מקובלם . עםזאת נראה שמדובר במה שנקרא אצטבולום " לא גבשל" שזה ל א ממש חולני אך לא בדיוק כמו שצרי ך להיות ולכן גם ההזמנה לבדיקה חוזרת.

23/08/2005 | 01:13 | מאת: עדי

תודה על תגובתך המהירה. מה זה "אצטבולום"? ולמה הכוונה ב"לא בשל"?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים