ניתוח להארכת גפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/07/2005 | 07:55 | מאת: דן

שלום רב, רציתי לברר לגבי ניתוח להארכת גפיים לאנשים בעלי קומה נמוכה. לאחר שפניתי לאנדוקרינולוג נאמר לי כי עברתי את השלב בו ניתן לקבל הורמון גדילה. אני בן 16 וגובהי 168 ס"מ. זהו יהיה גם גובהי הסופי. אני לא מוכן להשלים עם העובדה הזו ונאמר לי שיש אפשרות של ניתוח להארכת הגפיים. מי זכאי לניתוח כזה? באילו מגבלות זה כרוך? האם שוברים כל פעם מחדש את הרגליים לאחר שהתאחו כדי להאריך אותן? האם יש אפשרות שאשאר נכה בעקבות הניתוח, או שתהיה מגבלה בתנועה? לאחר כמה זמן אפשר להחלים מהניתוח? האם קופת החולים מממנת את הניתוח לאנשים במצבי? האם ירד לי פרופיל על ניתוח מסוג זה? בתודה דן

24/07/2005 | 00:12 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ראה ב: http://nana.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/11/xPG/403/xFT/216127/xFP/216111

מנהל פורום אורתופדיית ילדים