שאלה חשובה מאוד !!

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/06/2005 | 23:54 | מאת: תום

לד"ר שלום לפני חודשים בערך נאקתי את הקרסול חזק. הפיזוטרפיסט שמטפל בי טוען שיש חוסר יוציבות נקע דרגה 3 והוא אמר לי שאני כנראה יצטרך ניתוח מה הסכנות בניתוח לחיבור רצועות איך מטפלים בזה והאם הרגל תהיה כמו חדשה או יש דברים שלא עוברים וכמה זמן החלמה זה חשוב לי מאוד משום שאני חייל ובינתיים אני עושה פיזוטרפיה ולא שום דבר יותר תודה רבה

17/06/2005 | 18:25 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין סכנה מיוחדת לניתוח אבל ניתוח לא תמיד מצליח ולכן באחוז מסויים של המקרים הניתוח לא משיג את המטרה דהייו יציבות של המפרק. במקרים אחרים מושגת יציבות אך המפרק הופך נוקשה מידי בחלק מן המקרים ניתן בעבודה מאומצת לשפר את התנועה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים