כאבי גב אצל בן 7

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/06/2005 | 21:37 | מאת: סיגל

בני בן 7 החל מתלונן לפני שבועיים על כאבי גב ש"מציקים" לו. אורטופד אבחן רגישות באזור הגב התחתון. וטען שיתכן כי זה "פסיכולוגי" ואם הכאבים יימשכו אז לעשות צילום רנטגן. מה יכולולת להיות הסיבות לכאב מעין זה ? האם נפילה יכולה לגרום לכאב כה ממושך? תודה סיגל

06/06/2005 | 21:09 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כשמתחילים למנות את הסיבות האפשריות לכאב גב נערמת לה רשימה די מפחידה לדוגמא על קצה המזלג : חבלה בגב, דלקת זיהומית של דיסקוס או גוף החוליה . גידול בחוליה. מחלה של אברים הצמודים לדופן האחורי של הבטן מומים בכלי דם גדולים , מחלת כליות ועוד . אבל אם יורדים לפרטים עפ"ר מסתבר ששאין בעיה רצינית.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים