גבס פלסטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/03/2005 | 13:53 | מאת: אורי

בתי (בת שנה ושלושה חודשים), שברה את ידה (שבר "ענף ירוק"), האם ניתן להחליף את הגבס בגבס (סד) פלסטי? האם יש חסרונות בגבס פלסטי מבחינת הקיבוע ומהירות איחוי השבר? האם גבס פלסטי מתאים לילדה בגיל זה? תודה

25/03/2005 | 19:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

שבר ענף ירוק מתאחה תוך 3 שבועות ניתן לשים גבס פלסטי ( זה עולה קצת ) גם בגיל זה ולמעשה די להשתמש במה שנקרא "גבס רך "

09/04/2005 | 19:18 | מאת: יוסי

שברתי את פרק כף ידי "שבר קטן" כמה זמן אני צריך להיות בגבס? אני נוסע לחו"ל האם יש סוג של גבס היכול להקל עליי בדרך כלשהי?

04/04/2005 | 23:32 | מאת: טל

ברצוני לקבל עוד מידע על שימוש בגבס לצרכי הרפואה (לצורך מחקר בתחום)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים