קלאב פוט - כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/03/2005 | 12:22 | מאת: שלמה

בני נולד עם קלאב פוט ברגל שמאל , עבר ניתוח הארכת הגיד . כיום בני בן 12 , מתלונן על כאבים חזקים ברגל זו , עד כדי כך שהוא מונע מעצמו את מלשחק כדורגל כדורסל .. (בכלל מאוד אוהב לעשות ספורט) . מסרב ללכת איתי למקומות שמצריכים הליכה קצת יותר ארוכה . האם זו תופעה ידועה בגיל ההתבגרות ? האם מגיעות לו זכויות מביטוח לאומי כמו למשל תו חניה לנכה ? תודה מראש שלמה

11/03/2005 | 23:26 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא ניתן לענות על שאלותיך מבלי לאבחן את סיבת הכאב ולהתרשם ממצב הרגל שלו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים