כאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/02/2005 | 22:14 | מאת: טל

שלום, קוראים לי טל ואני בן 14. בתקופה האחרונה יש לי כאבי בירכיים חזקים מאוד בכל פעם שאני מאמץ את הברך. במיוחד כשאר אני עולה במדרגות ומתכופף עם הבירכיים. (הכאב מתחיל רק לאחר שאני מתרומם אחרי שאני מתכופף. לא בזמן שאני מתקופף). האם זה קשור לזה שאני משחק כדורסל 3 פעמים בשבוע? מה עושים עם זה?

26/02/2005 | 13:01 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

זה בהחלט קשור לכךאתה מרבה לשחק כדורסל. חשוב שתבדק על ידי אורתופד שיזהה אתמקור הכאב . קרוב לודאי שאתה סובל מה שנקרא תסמונת כאב של קדמת הברך- אבל יתכנו גם סיבות אחרות לכאב. .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים