פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/02/2005 | 18:12 | מאת: שם חסוי

שלום חליתי בילדותי במחלת הפרטס והיום אני כבר בן 16 יש לי הבדלים ברגליים מבחינת העובי רגל אחת שמנה יותר והרגל שחלתה (רגל שמאל) רזה יותר . המחלה כבר עברה לי והשאלה שלי היא איך אפשר לסדר בעיה זו ששתי הרגליים יהיו שוות בעניין של העובי (לא אורך מבחינת האורך הם שוות) ? האם צריך ללכת לחדר כושר ולאמן את הרגל כדי שתתפוס שרירים ותהיה שווה לרגל השניה או משהו דומה ? כי לי הכי נראה שזה בגלל השרירים כי מחלת הפרטס לפי מה שהבנתי עושה את השרירים רפויים (של הרגל החולה זו שחלתה בפרטס ) וזה מה שהכי נראה שבגללו יש הבדלים ברגליים (הרגל החולה רזה מהרגל הבריאה כאילו יש הבדלים רגל אחת שמנה יותר והרגל החולה רזה יותר ,מחלת הפרטס כבר עברה לי יש לי רק הבדלים בירך עצמה הירך של הרגל החולה קצת גדולה משל השניה אבל המחלה עצמה כבר עברה לי )אם אני יאמן את הרגל החולה זה מה שיחזיר לי את הרגל לאותו מצב כמו השניה כאילו הם יהיו שוות ? ואיזה סוג של אימון אתה ממליץ לעשות ? אשמח מאוד לקבל תשובה. אה ועוד משהו האם התרגילים האלה טובים לרגל יש את התרגילים באתר הזה http://www.health-pages.co.il/article.php?article_id=5022

25/02/2005 | 19:13 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

חיזוק השרירים יביא לעליה בעובי הרגל .התרגילים שמצאת הם טובים ותוכל למצא בכל חדר כושר מכשיר לצורך תרגול שרירי הירך אבל העיקר הוא שעליך להבין שמדובר בעבודה קשה.

25/02/2005 | 21:49 | מאת: תודה רבה

תודה רבה לך ד"ר לב אל אסא ותודה לכל מי שהקים את הפורום הזה באמת כל הכבוד פה לכל הצוות שעוזרים!!!

19/03/2006 | 23:28 | מאת: דויד

שלום לך , אני אבא לילד בן 4.5 שסובל מהמחלה, אודה לך על יצירת קשר עמי לטובת הבנה (שלי) עמוקה יותר של המחלה, תודה מראש והרבה בריאות, דויד

10/02/2009 | 21:39 | מאת: מרי

הבן שלי בן שנתיים ו9 חודשים אובחן במחלת פרטס הייתי רוצה לדעת איך מתמודדים עם זה ומה הטיפול?

10/02/2009 | 21:42 | מאת: מרי

הבן שלי בן שנתיים ו9 חודשים אובחן במחלת פרטס הייתי רוצה לדעת איך מתמודדים עם זה ומה הטיפול?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים