טונוס שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/07/2004 | 11:51 | מאת: שונית

יונתן שלי בן 11 חודשים איבחנו אצלו טונוס שרירים מוגבר רציתי לדעת מה ההשלכות של הטונוס ואיך ניתן לטפל ברצוני להוסיף שהוא ילד מקסים מאוד עירני ומתפתח יפה מאוד .ואם בכל המקרים של טונוס שרירים יש גם בעיה מוחית

26/07/2004 | 00:03 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

טונוס שרירים מוגבר אינו מחלה אלא סימפטום ולכן אם יש מחלה צרי ך לאבחן אותה. אנישמח לנחמך שמרביתהמקרים שמוגדרים כטונוס מוגבר אינם נמצאים חולים באמת והבעיה נשכחת עם הזמן. כמובן יש מקום למעקב לודא שאין כאן עניין של פגיעה מוחית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים