פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/02/2004 | 23:25 | מאת: תמר

בתי בת ה-12 סובלת מאוד מכאבים בכפות הרגליים לאחר הליכה קצרה, היא נועלת נעלי ספורט טובות ומומלצות. יש לה עצם בולטת שהרופא קרא לזה עצם נוספת ואמר שיש לה פלטפוס. לפי עצתו הלכנו להזמין מדרסים לפי התאמה אישית והמליצו לנו על מידרסים קשיחים.יש לציין שאין לה קשת בכלל.שאלתי היא האם המדרסים יעזרו לכאבים ואחרי כמה זמן אמור להיות שיפור? האם יש תרגילים מסוימים או איזה שהם טיפים להקל עליה? בתודה

28/02/2004 | 19:32 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

המדרסים יכולים להקל על הכאב תוך מספר שבועות. אין תרגילים שעוזרים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים