פלטפוס...

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/02/2004 | 10:33 | מאת: H

לבן שלי (4.5) יש פלטפוס , הוא עובר פיזיוטרפיה לחיזוק חגורת הכתפיים, הטונוס שלו נמוך באופן כללי, קבלנו המלצה מהפיזיותרפיה למדרסים, אך אורטופד טען כי אם אנחנו רוצים, אפשר לעשות אבל הוא לא רואה בזה דבר שיכול לשנות את המצב. האמנם אין תועלת במדרסים? איננו יודעים כרגע אם לעשות מדרסים או לא, נודה להמלצתך...

25/02/2004 | 21:00 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

המדרסים לא יתקנו את מבנה הרגל . הם עשויים להקל על ההליכה אבל נעלי ספורט טובות יעשו אותה עבודה . אחריכל אלה יש לציין כי עדיף מכל הוא להרבות בהליכה יחפה

25/02/2004 | 21:04 | מאת: אורה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים