כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/01/2004 | 21:32 | מאת: שרונה

בתי בת 5.5 מתלוננת על כאבי רגליים חזקות. היא מתעוררת באמצע הלילה ומתפתלת מכאבים, היא מכופפת את הרגליים ורואים שהיא סובלת. פעם זה היה קורה לה בערך פעם בחודש והיום זה בתדירות של בערך פעם בשבועיים ורק בלילה. אני נותנת לה תרופה (נורפן) ואחרי כרבע שעה בערך זה עובר לה (אני לא חושבת שהתרופה מספיקה להשפיע). היא נרדמת ובבוקר היא קמה כאילו כלום, הולכת לגן, בלי כאבים ומתפקדת כרגיל. הייתי איתה אצל אורטופד והוא אמר שהוא לא רואה כלום. גם רופא המשפחה לא יודע מה להגיד לי. אני מאוד מודאגת כי היא סובלת מאוד בזמן הכאבים ואני לא יודעת ממה זה נובע ואיך לטפל בזה. אודה לך אם תענה לי בהקדם ותנחה אותי מה לעשות. תודה מראש.

06/01/2004 | 00:46 | מאת: אלה

נראה שכאן הומאופתיה יכולה מאד לעזור. כשמדובר במקרה שהילדה סובלת ובדיקות רפואיות לא מאתרות את הבעיה- כדאי לפנות לרפואה המשלימה לפני שמרימים ידיים

06/01/2004 | 21:59 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

תמונה כמו שתאה מתארת היא שכיחה מאד במיוחד אצל ילדים שיש להם גמישות יתר. יש שקוראים למצב " כאב גדילה" למרות שאין מדובר בתקופת חיים שבה הגדילה מהירה במיוחד. בכל מקרה אין צורך בטיפול מיוחד ודי במסג' לרגל והבנה שמדובר במצב חולף .

21/01/2004 | 07:33 | מאת: רוי

שרונה, שלום רב. אשמח לספר לך על משהו מדהים שעוזר לכאבי הרגליים של בתי בת ה-6. פשוט דרך אחרת למניעת כאבים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים