צילום כף-יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/11/2003 | 17:28 | מאת: nir

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אני יודע שיש שיטה להעריך מה יהיה הגובה של ילד כאשר הוא יגיע לבגרות על ידי צילום מפרקי כף היד שאלתי היא , עד כמה השיטה הזו באמת מדוייקת ולאלו ילדים עושים את הבדיקה הזו תודה

12/11/2003 | 07:12 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

שגיעת התקן בבדיקה זאת היא כ 10 חדשים. עושים את הבדיקה לילדים אצלם רוצים לדעת כמה זמן נשאר להם עד תום תהליך הצמיחה לגובה.

12/11/2003 | 11:02 | מאת: nir

בעצם הבדיקה אומרת עד איזה גיל הילד יצמח? והאם ניתן לדעת בסנטימטרים מהי סטיית התקן המקובלת [ כי אני יודע שהרופאים ממש אומרים מה יהיה הגובה] או שזה אינדבידואלי לכל ילד תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים