לד"ר לב שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/11/2003 | 14:24 | מאת: סיגל

לד"ר לב שלום אח שלי בן ה - 11 סובל מכאבים בבוהן ברגל ימין, שמתי לב שהבוהן עקומה היא נוטה לכיוון פנימה. הוא לא יכול לנעול נעליים סגורות הוא מתחיל לצלוע בגלל זה. בגיל קטן הוא היה במעקב אצל אורטופד בגלל שהרגליים שלו היו עקומות והוא היה נועל נעליים הפוכות. האים יש דרך לעזור לו במניעת הכאבים? ואם כן מה עליי לעשות? אני אודה לך על העזרה, כי באמת שאני לא יודעת מה לעשות. בתודה מראש סיגל לוי

08/11/2003 | 22:16 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בגיל המדובר כל מה שיש לעשות הוא לדאוג שהנעל לא תלחץ ניתן לעשות זאת על ידי קניית נעל רחבה או הרחבת הנעל על ידי סנדלר ( עוד יש כאלה. )

08/11/2003 | 22:16 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בגיל המדובר כל מה שיש לעשות הוא לדאוג שהנעל לא תלחץ ניתן לעשות זאת על ידי קניית נעל רחבה או הרחבת הנעל על ידי סנדלר ( עוד יש כאלה. )

08/11/2003 | 22:35 | מאת: סיגל

לד"ר לב שלום, הבעיה היא שכל נעל לוחצת לו , ולא משנה איזה, אנחנו קונים לא נעליים רחבות או גדולות, אבל עדיין ממשיך לכאוב לו. יש אוליי נעליים מיוחדות שיוכלו לעזור לו? אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לו. או חנויות מסוימות שמוכרות נעליים לבעיות אלו ואחרות? בתודה מראש סיגל לוי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים