שבר בעצם הבריח - בן 6

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2003 | 12:30 | מאת: גלית

שלום רב, בני לפני כשלושה שבועות נפל בביה"ס ובצילום רנטגן האורטופד זיהה שבר בעצם הבריח בצד שמאל. השבוע צילמנו שוב, כד לבדוק אם הכל בסדר, ובפיענוח הצילום הרופאה כתבה, "קאלוס מסביב לשבר". האם תוכל להסביר לי מה זה? לילד יש נפיחות באיזור ומעין בליטה קטנה, כמו גולה. מה ניתן לעשות? האם זה עלול להישאר כרוני? תודה מראש, גלית.

22/10/2003 | 21:42 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הקלוס הנו הצלקת המחברת את הרסיסים זה לזה שתהפוךבמהרה לעצם רגילה והשבר יתאחה. אין צורך לעשות שום דבר . הטבע יעשה כבר את שלו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים