נעל ראשונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/09/2003 | 12:28 | מאת: גלית

בני בן שנה ןשלושה חודשים. הוא הולך מזה שבועיים ועדיין נופל הרבה. ההרגשה הכללית שלי היא שהוא עדיין אינן יציב לגמרי. מתי לקנות לו את הנעל הראשונה? האם עדיף נעל סגורה (נעל ספורט) או פתוחה (סנדל)? על מה לשים לב בעת קניית הנעל הראשונה?

01/09/2003 | 21:22 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בנך יזדקק לנעל כאשר יתחיל ללכת מחוץ לבית ותיהיה סכנה לפציעה . עד אז עדיף יחף. אשר לנעל רראשונה זו צריכה להייות מה שפחות מורגשת. סנדל אינו טוב מאחר ששטח המגע שלו עם כף הרגל מוגבל ובכדי שיהיה יציב הוא חייב להיות נוקשה יחסית.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים