אולטרסאונד ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/07/2003 | 03:40 | מאת: אמא טריה

שלום, ביתי בת חודשיים וחצי ומאחר ונולדה בניתוח קיסרי עקב מצג עכוז נשלחנו לאולטרסאונד ירכיים. מכיוון, שיש לנו תור רק בעוד כמה ימים אשמח אם תוכל לעיין בתוצאות ולענות לי על שאלותי: מבנה גג גרמי- טוב. בלט גרמי עליון- מעוגל. מבנה גג סחוסי- בסיס רחב מכסה. הגרעין לא הודגם. הממצאים מתייחסים לשתי הירכיים. שאלותי: 1) למה הכוונה בממצאים אלו? 2) האם האולטרסאונד תקין? אם לא, מה ניתן לעשות בשלב זה? (פיזיוטרפיה, קיבוע וכו') תודה מראש ושבוע טוב

22/07/2003 | 10:09 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אני רגיל להסתכל על על ה"צילומים" ולא לפרשן את הפענוח והמילים שבהם השתמש המפענח לא משמשות אותי , אבל בגדול אני מתרשם שהבדיקה היא בתחום התקין.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים