דלקת פרקים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/06/2003 | 14:03 | מאת: טל

שלום, בשיחה עם אחותי המתגוררת בקנדה היא ספרה לי כי בתה בת השנתיים אובחנה כסובלת מדלקת פרקים של ילדים, היא עברה נתוח בברך וכעת מטופלת בתרופות. אני מאוד מאוד מודאגת בשיחה היא ציינה גם שחלק מתוצאות המחלה או הטיפול, לא ממש הבנתי יכול לגרום בעתיד לעוורון!!! אני מחפשת מידע ברשת על המחלה הזאת , האם תוכל להסביר במה מדובר ואיכן ניתן למצוא ספרות מקצועית בנושא? תודה רבה, המשפחה המודאגת.

17/06/2003 | 21:45 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אכן דלקת מפרקים שגרונית אצל ילדימ מלווה לעיתים קרובות בדלקת של העינבית בעין מה שעלול לגרום לפגיעה בראיה. gk junr bux; rth c: http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/juvenilerheumatoidarthritis.html

מנהל פורום אורתופדיית ילדים