היפרטוניה++++ בבקשה דחוף++++++++

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/05/2003 | 20:22 | מאת: lilach

שלום לך, בני בן כמעט 9 חודשים והוא עדיין לא מתהפך , לא מהבטן לגב ולהפך, וגם לא לצדדים. הוא נבדק אצל ניורולוגית והיא טענה שהוא סובל מהיפרטוניה , גם נשלחנו לעשות בדיקות דם במעבדה - קלציום ובדיקת KERATIN , תוצאת הקלציום תקינה אך הבדיקה השניה איננה טובה , התוצאה היא- 488 והנורמה היא- 270 . הרופאה רוצה לעשות בדיקת דם חוזרת בכדי לאמת את התוצאה. הניורולוגית אומרת שהם הבדיקה אכן נכונה , זה אומר הילד יהייה כמו " ספגטי" כלאמר השרירים יהיו רכים. הייתי מאוד רוצה לקבל אנפורמציה בנוסה ההיפרטוניה אני נורא דואגת ומפחדת. תודה מראש lilachלילך

20/05/2003 | 22:42 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

היפרטוניה משמעותה מתח יתר של שרירים כלומחר שהשרירים כמו מכווצים כל הזמן. המצב אצלך כרגע נראה לי לא ברור וכדאי שתדברי עליו עם הנוירולוגית שלך שמכירה את הילד הרבה יותר טוב ממני.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים