ברך "חורקת" אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/02/2003 | 18:56 | מאת: מרים

שלום, לפני כשבוע גיליתי כי כאשר מיישרים בעדינות את רגליו של בני התינוק (בן 3 חודשים), אחת הברכיים משמיעה מעין "קליק" וגם ניתן לחוש מעין חריקה. מה הבעיה? כיצד לטפל בזה? תודה.

20/02/2003 | 21:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין כאן בעיה ואין צורך לטפל

21/03/2010 | 08:24 | מאת: שרון לוי

לביתי קליקים ברגליים מהברך עד הקרסול מעל חודש ימים. מה הגורם לכך? איך מטפלים?האם זה עלול לגרום לעיכוב בהתפתחות? עושה רושם שזה מפריע לה. תודה

21/03/2010 | 08:24 | מאת: שרון לוי

לביתי קליקים ברגליים מהברך עד הקרסול מעל חודש ימים. מה הגורם לכך? איך מטפלים?האם זה עלול לגרום לעיכוב בהתפתחות? עושה רושם שזה מפריע לה. תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים