רגלי "ם"

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2003 | 11:42 | מאת: נס

שלום- בתי הולכת בכוחות עצמה מזה כחצי שנה. מאז לידתה הינו מודעים לרגליי "O" שלה ופנינו לרופא בעינין זה. בבדיקות שערך הרופא הוא המליץ על בדיקה חוזרת בגיל שנתיים. לדאבוני אני לא מרגיש שיפור בהליכה של ביתי, ואני רוצה לעבור בדיקה מקיפה בהתאם לרשום בכתבה במגזין הורים וילדים המופיע באתר של מעריב.http://images.maariv.co.il//cache/ART412265.html אבקשכם להפנות אותי לאתר או הטלפון של המכון הנדון בכתבה. תודה.

28/01/2003 | 18:24 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

א. איני מבין מאין יש לך חוצפה לבקש שנפנה אותך למעבדת ההליכה. פנה לבך אם זה רצונך. מה שיקרה אם תפנה לבד הוא שבמידה כזו או אחרת של אדיבותיסבירו לך שאין לך מה לעשות שם שכן הבעיה שאתה מתאר אינה בעיה כלל וחוץ ממעקב אין צורך להתעסק בה. ב. המעבדה נועדה לבעיות הרבה יותר חמורות ג. עלות הבדיקה היא כ 3000 שקל.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים