טיפול בסד פיסוק ג'ורדון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/06/2020 | 23:58 | מאת: אולגה

ערב טוב. הסיפור שלנו הוא כזה בגיל של שישה שבועות שלחו אותנו לבדיקת us פרקי יריכיים יתברר שלבת שלי רגל שמאל היתה 45 מעלות ורגל ימין 35 מעלות בגיל של שבע שבועות וחמישה ימים הרכבנו רצועות פבליק ל-24 שעות ביממה ופעם ביומיים הורדנו אותם לצורך מקלחת. לאחר טיפול של שלושה חודשים בבדיקת רנטגן רופא אמר שהמצב תקין ואפשר לעבור להרכבת רצועות של 12 שעות. אחרי כ-15 ימים מאז יגענו לבדיקת רופא נוספת והתברר שילדה גדלה והרצועות קטנים לה המליץ להרכיב לה ל-12 שעות סד פיסוק ג'ורדון. אני לא מבינה אם הכל תקין למה עדיין צריך להמשיך טיפול ועוד עם המכשיר הנוראי הזה? ילדה מסרבת להרכבה של המכשיר. ובאיזה שהו שלב מתחילה לצרוח. מה אליי לעשות במצב כזה? גם נורא כואב לי הלב לראות אותה ככה.

שלום, קשה לי קצת לענות מבלי לבדוק את התינוקת והצילומים. באופו כללי לפי תיאורך אכן אם הכל בסדר אין צורך בטיפול נוסף אך עם עדיין יש בעיה (דיספלזיה) יש צורך בטיפול. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים