הבת שלי סובלת מעקמת בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/06/2020 | 14:35 | מאת: אנונימית

שלום הבת שלי בת 14 היום לפני שנה וחצי אובחנה אצלה עקמת 15 דרגות.. בזמנו הרופא ביקש לחזור כשהיא מקבלת מחזור.. השבוע חזרנו לרופא והוא ביקש לעשות צילום לעמוד השדרה השאלה שלי האם העקמת עדיין 15 דרגות או כבר יותר?

07/06/2020 | 15:10 | מאת: אנונימית

צילום

כדי לענות את צריכה לגשת לאורתופד שהפנה אותך על מנת שיראה וימדוד, בהצלחה

07/06/2020 | 17:26 | מאת: אנונימית

תודה על המענה צירפתי את הצילום שעשינו לעמוד השידרה..בוודאי קבעתי תור כבר אבל יש עוד זמן ורציתי רק להבין בגדול אם היא עדיין 15 או שזה עלה

איני בודק צילומים בפורום, רפואה צריכה להעשות כראוי וקודם כל באה בדיקה גופנית של המטופל

07/06/2020 | 17:44 | מאת: אנונימית

תודה רבה לך על המענה המהיר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים