פעוטה בת שנתיים שהולכת (ורצה) על קצות האצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/06/2020 | 11:43 | מאת: סבתא רונית

שלום רב, נכדתי תהיה בת שנתיים ביולי 2020. התחילה ללכת בלי עזרה בגיל שנה. היא הלכה על קצות אצבעותיה ומידי פעם על העקבים. קיווינו שתיגמל מהליכת אצבעות אבל הדבר ממשיך ונראה לי שאפילו מחמיר. פחות ופחות הולכת על עקבים. מה אתה ממליץ לעשות? תודה על תשובה. סבתא רונית. נייד: 054-4225159 דוא״ל: [email protected]

בגדול זוהי תופעה שנחשבת נורמלית עד גיל 4 אבל אם זה מחמיר אז כדאי ליתר ביטחון להיבדק אצל אורתופד או נוירולוג ילדים בלי לחץ

מנהל פורום אורתופדיית ילדים