חבלה במרפק ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/05/2020 | 21:27 | מאת: חבלה במרפק ימין ילדה בת 7

שלום רב, הבת שלי בת 7 נחבלה במרפק לפני 3 ימים. בצילום ובדיקת אורטופד לא אובחן שבר, אבל היא מתלוננת שמאוד כואב לה נוטלת נורופן כבר 3 ימים יותר מפעם ביום והיא מתקשה להזיז את היד או להשתמש בה לפעולות יומיומיות. האם ייתכן שיש שבר שלא נראה בצילום? ואם כן מתי כדאי לבצע צילום נוסף כדי לבדוק אוליי בכל זאת יש שבר שלא אובחן? בתודה מראש

בהחלט יתכן ויש שבר שאינו נראה, עליה לחזור לבדיקת אורתופד ילדים ואולי לחזור על הצילום או בדיקה אחרת

מנהל פורום אורתופדיית ילדים