קליקים מרובים בצוואר, בן 18

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/05/2020 | 05:35 | מאת: ליאב

שלום רב אני בן 18, בריא בדכ. לאחרונה, מזה כשלושה שבועות, אני מרגיש המון קליקים בצוואר האחורי שלי, שמופיעים כל פעם שאני מזיז את הצוואר. האמת היא שזה מופיע בעיקר תוך כדי שינה, כאשר אני מתהפך במיטה או מסובב את הראש בשינה. אלו לא קליקים עם רעש ככ חזק, אבל זה כן מפריע לי. חוץ מהתופעה הזאת, אין עוד סימפטום שמתלווה לזה. אשמח ליעוץ.

בדרך כלל התקפים שחולפים בסופו של דבר, זוהי תופעה נורמלית. אפשר לגשת אם נמשך לטיפול פיזיותרפי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים