2_7 צלעות שבורות בת 83 מה עושים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/02/2020 | 05:15 | מאת: יהודית

מכה במקלחת וכתוצאה יש לה שברים בצלעות מ2 עד 7 כאבים איומים חוץ ממשכחי כאבים האם אפשר לקבע את המקום ואיך עליה לשכב בלילה על איזה צד הכי טוב שיקל על הכאב החרוג נתן כדורי זלדיר פעמיים ביום ובמקביל אנחנו משלבים 50 טיפות אופטלין ושאלה נוספת כמה זמן עד שהכאב חולף או מופחת לפחות אודה לך מראש על תשובה מהירה

הפורום עוסק בילדים. שברים בצלעות מחלימים תוך כ 6 שבועות. כאבים יורדים בהדרגה. 50 טיפות זה יותר מדי. לפעמים חבישה אלסטית יכולה לעזור, יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים