כאבי גב בעקבות תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/01/2020 | 11:45 | מאת: סיון א

לפני 6 ימים בתי (בת 18) עברה תאונה קלה, היא נכנסה באוטו אחר במהירות נמוכה. מייד לאחר המקרה התלוננה שהגב כואב לה. מאז הכאב ממשיך ולא מרפה והיא מתקשה לשבת או לעמוד לאורך זמן (נמצאת בקורס קדם צבאי) . עשינו 6 צילומי גב והכל יצא תקין למעט הערה שדיברה על היצרות בין L1 לL2 שאני לא יודע אם זה קשור לתאונה. נראה שאין מגמת שיפר בכאב לאחר 6 ימים , ממה זה יכול לנבוע אם צילומי הרנטגן תקינים ? ומה אפשר לעשות ?

ברוב המקרים מדובר בכאב שרירי שמתגבר בימים לאחר התאונה ונחלש במשך כשבועיים-שלושה. אפשר טיפול תרופתי עם מאוד כואב ופיזיותרפיה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים