scoliosis

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/01/2003 | 20:17 | מאת: תמר

בתי בת ה 11 ו-8 חודשים גבוהה ורזה, אובחנה ע"י אורטופד אשר קבע שיש לה סקוליוזיס במותני 37 מעלות ובגבי 33 מעלות. היא לובשת חגורת בוסטון. האם יש דרכים נוספות לשיפור המצב??????? כירופרקט , פזיוטרפיה , שיטת אלכסנדר , שחייה, התעמלות מתקנת? אני מוכנה לעשות הכל רק שמצבה ישתפר ולא תזדקק לניתוח. אנחנו מאוד לחוצות ומבקשות אינפורמציה גם לגבי החגורה מה הסיכויים לתיקון המעלות בגב. בתודה תמר

12/01/2003 | 21:52 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הדרך היחידה לטפל בעקמת טוב יותר מאשר בחגורה הוא על ידי שימוש טוב יותר בחגורה טובה יותר. התוצאה שמצפים משימוש בחגורה הנו שימור הקיים ולא תיקון. במיוחד קשה לצפות לתיקון בעקמת בת 37 מעלות.

12/01/2003 | 23:44 | מאת: תמר

תודה על תשובתך המהירה. האם חגורת בוסטון היא הטיפןל הנכון?? האם ניתן לשפר את המצב ע"י שחייה ??

12/01/2003 | 23:48 | מאת: תמר

תודה על תשובתך המהירה. האם חגורת בוסטון היא הטיפןל הנכון?? האם ניתן לשפר את המצב ע"י שחייה ??

מנהל פורום אורתופדיית ילדים