שבר בעצם הבריח קושי באבחנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/12/2019 | 12:34 | מאת: אלעד זמיר

שלום דוקטור. ילדי בן 3 נפל מהמיטה וסבל מכאבים באזור הכתף. עשינו צילום אך האבחנה אינה חד משמעית. מצרף צילום: https://drive.google.com/file/d/14vajn2qjJxIYTPR6sK-SA-hzwtEX-pWJ/view?usp=drivesdk האם מדובר בשבר? קטן או גדול? עם תזוזה? מה דרך הטיפול וכמה זמן מתאחה בגילאים אלו? תודה מראש

איני בודק צילומים בפורום (לשם כך יש לגשת לבדיקת רופא), אם אכן מדובר בשבר בגילו אין צורך בטיפול מיוחד והשבר מחלים תוך שבועיים-שלושה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים