כאבים ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/08/2019 | 00:42 | מאת: נטאלי

שלום ד"ר . בני בן 6 ןחצי מזה כשנה מתלונן על כאבים ברגליים ובידיים במהלל היום לא הלילה .הלכנו לכמה וכמה רופאים כולם מסכמים זאת בכאבי גדילה .אך אני עדיין תוהה אם אכן כך לאור זה שהילד אומר שזה כואב כל הזמן לפעמים פחות לפעמים יותר אך שהוא כבר התרגל לכאב,כדבריו .שאלתי היא אם אכן אלו רק כאבי גדילה ?בדיקות הדם יצאו תקינות .

בדרך כלל כאב כזה שנמשך תקופה כזו ולא מחמיר או קבוע אכן מדובר בכאבי גדילה, יש לעקוב אחרי תדירות הכאבים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים