שריר תפוס ??? בת 6.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/08/2019 | 23:32 | מאת: דנית

אנחנו בחו״ל וכל היום מטיילים ויש הליכות , הבת שלי בת 6.5 התעוררה הבוקר עם כאב ברגל ימין תחת לברך אך לא בכף הרגל , היא לא הצליחה לדרוך על כף הרגל וכל היום הלכה כל קצות האצבעות , עשיתי לה עיסוי ואמבטיה חמה אל עדיין כואב לה ומתקשה ליישר את הרגל , האם יכול להיות שזה שריר תפוס ? חוץ מזה היא מרגישה טוב ומשחקת והולכת למרות המגבלה אך ברגל ימין על קצות האצבעות , אם הכאב לא יעבור לה עד הבוקר כיצד ניתן לטפל או לוודא שמדובר בשריר

קצת מוזר בגילה, אולי כואב לה בעקב? מקווה שיחלוף אך אם לא אז כדאי לגשת בכל זאת לבדיקת רופא.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים