נפילה על הגב בבית ספר. בן 11.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/02/2019 | 21:26 | מאת: נינה

שלום. לפני 3 ימים בני החליק על הגב בעת פעילות גופנית בבית ספר. מספר שקיבל מכה חזקה ולא יכל לנשום מס שניות מיד לאחר הנפילה. מאז (3 ימים ) מתלונן על הכבים בעמוד שידרה חזי במעבר משכיבה לישיבה ובזמן שמתכופף.בשאר המצבים הכאב לא מופיע. תור לאורטופד נקבע לעוד 3 שבועות.האם יש סיבה לדאגה?. האם יש צורך לפנות לבדיקה מיידית במיון? תודה

סביר להניח כי יחלןף תוך מספר ימים, במידה ויש החמרה לפנות למיון, בכל אופן נראה לי שתמיד אפשר לפנות למוקד ולא לחכות 3 שבועות לבדיקת רופא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים