אולטרסנד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/01/2019 | 09:34 | מאת: מיכל

בני בן ה14 היה בשיעור ספורט ולקראת הסיום הרגיש כאב עצום בירך הרגל ואומר ששמע שמשהו זז. מאז כ שבוע ימים הוא הולך צולע נשלחנו לעשות US והתוצאה שקבלנו התעבות ואי סדירות משמעותיות, שינוים בצקתיים ומראה הסונוגרפי יכול להתאים לשברי תלישה. אשמח לקבל חוות דעת ומה עלי לעשות. רופא אורתופד יש רק בעוד כ חודש ימים תודה מראש

הפסקת ספורט. בד"כ מחלים מעצמו תוך 4-6 שבועות אך רצןי לראות אורתופד בהקדם

22/01/2019 | 22:22 | מאת: מיכל

תודה רבה על המענה המהיר הגענו היום לרופא דחוף ונאמר לנו שיש שבר בעצם ראו בצילום. לא עושים ניתוח ולפי מה שאני מבינה העצם לא מתחברת בחזרה. האם כדאי לקבל חוות דעת שניה?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים