שברים חוזרים אצל בן 14

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/10/2018 | 02:19 | מאת: דנית

בני בן ה 14 ילד בריא. רזה מאד. סבל בשלוש שנים האחרונות ארבע פעמים משבר ביד פעמיים בכל יד באותן מקום (גיבוס בין המרפק לכף). הוא ילד מאד אנרגטי והמקרים קרו תמיד תוך פעילות ספורטיבית. מעבר לכך לא סבל משברים לאורך חייו. יחד עם זאת האם התדירות מחייבת בדיקות נוספות? לי היא נראית גבוהה ולא שכיחה אך הרופא לא הפנה לבדיקות נוספות גם לשאלתנו המפורשת

אם השברים אכן אירעו מחבלות אז ככל הנראה מדובר בחוסר מזל ולכן אין צורך בבירור נוסף.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים