רגל מעט עקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/12/2002 | 22:40 | מאת: שירלי

יש לי תאומות בנות שנתיים וחצי כאשר לאחת מהן מרגע שהתחילה ללכל ישנה בעיה בהליכה היא הולכת ברגל אחת על קצות האצבעות וכף הרגל עקומה כלפי פנימה. לעיתים היא מועדת אבל ברוב הפעמים הדבר לא נראה כמפריע לה. היינו אצל אורטופד שאמר שיש לה דבר שנקרא גמישות יתר ושהיא צריכה מדרסים , בעונת הקיץ היה מאוד קשה להסתדר עם המדרסים והסנדלים. שאלתי היא :האם הדבר יסתדר מעצמו?(למרות שכבר עברה שנה מאז התחילה ללכת?) והאם היא צריכה איבחון נוסף וריציני יותר? אני קצת מודאגת ואודה לתשובתך!

05/12/2002 | 21:15 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לדעתי את באמת צריכה אבחון רציני יותר שכן גמישות יתר אינה גורמת להליכה על קצות אצבעות ומה שיותר חשוב מדרסים אין להם שום ערך בגיל המדובר.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים