דחוף מנשא לתינוק שנולד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/12/2017 | 10:21 | מאת: מיטל

שלום רב ד"ר מנחם זינגר, אני ילדתי לא מזמן ואני חייבת לדעת איזה מנשא טוב לתינוק שנולד. הבנתי שזה יכול לפגוע בעמוד שדרה ופרקי הירכיים. האם נכון הדבר? ובמידה שכן, מנשא רך או קשיח הוא טוב עבורו? האם מנשא של ערסול הינו מסוכן ויכול לגרום למוות בעריסה? אני פשוט חייבת את המנשא לשבוע הבא וצריכה לקחת את התינוק ביחד עם אחיו בן השנה ו10 שבגדול בגיל המרד ובורח לי. אשמח לתשובה בהקדם:) מיטל

כל מנשא בפישוק הוא טוב ואינו פוגע בכלום

16/12/2017 | 19:03 | מאת: מיטל

אבל שנולד קטנציק מה מומלץ בד רגיל או שיש חשש לבד רגיל ולכן כדאי משהו ריפודי כמו ביביבורן? הסכנה זה רק לרגליים ולגב?

מעל 4 קילו אין בעיה בפישוק, לא משנה החברה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים