ספינה ביפידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/11/2002 | 17:07 | מאת: דוידוב מיכה

מאחר ואני מתענין בנושא זה היתי מעונין לדעת 1)מה זה ריקון מנואלי של צואה 2) מה זה חוקן וויליס 3) מה זה שכיבה על הבטן + חבישה TENDER WET 4) על מנת להקל בביצוע החוקנים אצל ילדים המרותקים לכסא גלגלים נדרשת התערבות כירורגית איז? 5) האם ישנו מצב שתוך כדי טיפול או בדיקה עוזרים לילד לבצע צאיה עם כפפה) תודה רבה מדוידוב מיכה טלפון: 500426 - 050 6705904 - 02 אודה לך אם תיצור איתי קשר או תודיע לי היכן אתה עובד ?

19/11/2002 | 22:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

1. הוצאת צואה באמעצות האצבעות (בכפפה) 2. לא יודע 3. אני מניח אתה מתכוון ל:TenderWet TM24 שזה סוג של חבישה לפצעי לחץ. TENDER WET זה לחובבי אתרי פורנו. 4. לא יודע 5. כן הטיפול במשותקים במחצית הגוף התחתונה אינו תחום התמחותי .זה תחום שיקומי ולא אורתופדי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים