כאב בכרית כף הרגל אצל ילדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/01/2017 | 12:35 | מאת: זוהרה

שלום בתי בת ה-11.5 עם כאב בכף הרגל כבר שבועיים. היא לא דורכת טוב על כף הרגל כדי להימנע מכאב. הכאב הוא בכרית שנמצאת מתחת לבוהן, ובמגע מאוד מאוד כואב לה. אין נפיחות או אודם. היא הולכת בצליה , בעצם על הצד החיצוני של כף הרגל. היינו רצל רופא משפחה שערך לה בדיקת דם ושקיעת דם ששתיהן יצאו תקינות. הוא אמר שכנראה יש לה דלקת בגיד וביקש לתת לה 3 פעמים ביום נורופן עד הפסקת הכאב. טרם התחלנו בטיפול, אני מודה שהרגשנו שלא נעשה מספיק כדי לאבחן ולתת טיפול. האם אתה מציע להחיל בנורופן והאם באמת 3 פעמים ביום? האם אתה מציע לבצע בירור נוסף? אודה לך על התייחסותך המשך יום נעים

אפשר גם להתחיל עם נורופן ולראות איך מגיב ובמקביל לגשת לבדיקת אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים