כאבי מפרק קשים ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/10/2002 | 23:14 | מאת: ונצואלה

שלום מאז ספטמבר יש לי לחץ חזק וכאיבם נוראים במפרקת יש שמאל וולטרן אמולגל ניווה קרם ותרופות סבתא לא עזרו אולי זה שבר? נקע. זז שריר? למרות שלא זכור לי שנפלתי אז מה עושים? בברכה...............

30/10/2002 | 06:52 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

נתחיל בזה זה שאין לי מושג איפוא זה "מפרקת יש שמאל". אז אולי תנסי קצת לדייק ולפרט ולהסביר שאני אדע שאת רצינית

30/10/2002 | 20:02 | מאת: אני

הכוונה במרפק שמאל ממנו ואילך עד לכתף ממש חזק וכואב נורא היום זה נחלש טיפומת אמא אמרה שאשאל אם זה צורך אורטופשד ומה עושים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים