מחלה אוטואימונית

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/06/2015 | 00:17 | מאת: אור

שלום, אני בת 16 לפני שנה וחצי גילו שיש לי טרנסוורס מיאליטיס (דלקת בחוט שדרה). זה פגעה לי בתפקוד היום יומי שיתק לי את הרגליים ,הייתי באשפוז ארוך חודש בסורוקה וחצי שנה בבית לוינשטיין... מאז המחלה אני מתקשה ללכת יש לי סד ברגל שמאל, יש לי בעיות תחושה של מגע,זרמים,וכאבים כמו סכין ברגליים ובגב. עכשיו אני לוקחת ליריקה. מה לעשות כדי לחזור לעצמי ולהתרפות לגמרי, אני רוצה להיות בריאה מה עליי לעשות???תודה רבה!.

הייתי מאוד רוצה לעזור לך אך זה ממש לא תחום ההתמחות שלי, בקשי שיקחו אותך ליעוץ עם מומחה בשיקום נוירולוגי ואני מקוה מאוד שעם הזמן תחזרי לעצמך, בהצלחה והחלמה מהירה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים