כאבי גב בתנועות מסוימות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/09/2014 | 14:00 | מאת: תומר

שלום, אני תומר בן 18 ויש לי כאבים בגב התחתון בעיקר במספר מצבים: כאשר אני נוטה קדימה עם הגב ואני מנסה להתיישר. כאשר אני נוטה לאחד הצדדים ומנסה להתיישר. כאשר אני עומד \ יושב הרבה זמן. האם אתה יכול לאבחן איזו בעיה יש לי בעזרת הפרטים האלו?

לא, גש לבדיקת אורתופד

28/10/2014 | 00:05 | מאת: יהלי

היי תומר,אני בת 16 וארבע שנים מגיל 12 קרה לי בדיוק אותו סימפטומים כמו שלך וארבע שנים אני עם כאבים כבר בסופו של דבר החלטתי ללכת לרופאה. הרופאה בעצם בודקת אם יש לך מחלה שנקראת עקמת בכך שהיא אומרת לך להתכופף וכשאתה מתכופף אז אמור לבלוט מין בטן ימנית כזאת בגב שמתבלטת ויוצאת החוצה ברגע שמה שהיא בדקה לך יצא מקרה וזה נכון שיש לך גבנון סימן שיש לך חשד לעקמת ומישם שולחים אותך לאורטופד ששולח אותך לצילום ואז ל MRI ובמקרה שלי לניתוח . תומר מה שקרה בעצם שהתפתח לי עקמת בגיל 12 מתי שהתחילו הכאבים שלי ועד שהגעתי לבדיקה כבר הייתי מיקרה חמור אז אני עכשיו מועמדת לניתוח עקמת . אני בכל זאת ממליצה לך לחפש בגוגל את המושג : "עקמת" או שאתה יכול לרשום באנגלית אם בא לך : "scoliosis" . גם אם יגלו לך עקמת אל תיבהל זה לא סוף העולם, כמעט לכל בן או בת נוער יש עקמת אתה לא לבד . מקווה שעזרתי לך ואולי גם הבאתי מידע יתר על המידה ... יהלי.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים